SHOPPING!

Här kommer några bilder av de saker jag köpte på kupolen för en vecka sen, tyvärr har jag inga bilder på mina skolsaker, dom är nämligen i skolan, dom var faktiskt jättesöta ^^


Mina Reebok skor för 600 kr. Man fick med en massa skosnören :D


Två genomskinliga Depend nagellack


En blommig tröja från Cubus, och nagellacken var också från Cubus


Tröja från VERO MODA, framsidan


Samma tröja från VERO MODA, baksidan

God kväll

Hej! Idag har jag äntligen varit till skolan igen, det är så kul där! Kan inte fatta att jag precis skrev det där, men det är faktiskt sant. Vi har börjat med grupparbeten, jag jobbar med ett par tjejer som heter Frida, Isabell och Emma. Våra grupparbeten handlar om ungdomskulturer, våran grupp har hårdrock ^^ Det blev inge bibliotek idag heller och ingenting med pappa, han har varit så krasslig. Så vi får väl träffas i helgen.
Jag lyckdes posta tre brev i morse! Applåder till mej!

Men nu ska jag lägga in bilderna från min shoppingtur förra veckan, skriver snart igen XD

God kväll

Så det blev ingen promenad till biblioteket, men jag har faktiskt städat lite i mitt rum och snart ska jag svara på lite brev och så ska jag skicka iväg lite brev. Eller eftersom jag har haft nattlinne på mej hela dagen så ska jag be Mattias springa ner med dom tre som redan är skrivna, jag vet, fruktansvärt intressant att veta. Men det här är ju som en dagbok, så jag skriver det jag vill, fast att jag föredrar vanlig dagbok, men handen blir och krampa så jävligt när man vill skriva allt man vill.

Hej svejs tills vi hörs nästa gång!


GOD MORGON!

Eller ja, klockan är ju kvart i elva ^^  Så jag gick inte till skolan idag heller. Jag sov knappt två timmar i natt, så det liksom funkar bara inte då.. men nu när jag har blivit lite piggare tänkte jag städa mitt rum lite och kanske, kanske gå till biblioteket, jag har nämligen haft lust med det i flera dagar nu. Så jag kanske drar dit en sväng, sen ska jag skriva mina fyra brev som jag inte gjorde igår och sen ska jag posta dom tillsammans med tre andra brev. Sen ska jag ta kort på kläderna jag köpte på kupolen också.. det blir mycket att göra idag. Men jag skriver kanske mer sen, hej hopp!

Jaha..

Så nu hamnade jag framför datorn igen och jag vet inte vad jag ska göra, så varför inte skriva ett inlägg till? Jag menar, du behöver ju inte läsa om du inte vill..
Jag tänkte att jag skulle ta kort imorn på de saker jag köpte på kupolen i torsdags med ÄvvÄ och hennes mamma, och sedan lägga upp bilderna här :D Och sen tänkte jag att jag skulle börja lägga upp mina bilder som jag tar med min NIKON D40. Min älskling!
Och jag måste seriöst börja städa mitt rum, men inte idag tror jag, muahah! Jag orkar inte ><
Och så måste jag skriva svar på brev idag.. jag har fyra brev att svara på, så det är väl bara att vässa pennan och börja skriva, jag hade tänkt skriva på datorn kanske, visst lite opersonligt, men jag skriver brev nästan varje dag och min hand börjar seriöst att krampa, men våran skrivare fungerar inte.. *suck*
Jag antar att jag skirver imorn kväll, jag ska nog till pappa efter skolan om jag ska dit.. vi får väl se ^^
Hejdå så länge då!Just nu..

Så jag är inte i skolan idag, och då kom jag på att min syster Fia ville att jag skulle göra en blogg, förhoppnings vis kan hon hjälpa mej eftersom jag fattar inte särskilt mycket, än iallafall..
Mamma vill att jag ska städa mitt rum nu när jag är hemma eftersom det har hunnit bli lite stökigt, men det är faktiskt Mattias som har stökat till det mesta, hans grejer ligger överallt och jag vet inte varför!? han har ett eget rum, men jag antar att det är så när man har en lillebror..
Här får ni en liten rolig sida att gå in på: www.roligaprylar.seHej!

Nu har jag startat en blogg, försöker förstå hur det fungerar, så det blir kanske inte så värst bra i början.. men det får ni väl stå ut med.

bloglovin RSS 2.0