Fattigt..

Det är ganska fattigt med kommentarer i min blogg, så kom igen KOMMENTERA!


JIPPIE!

Min axel är bättre! And guess what!? Jag har lust att städa! Så jag ska börja städa mitt rum nu! Ibland får jag sånna ryck.. XD
AJ!

Jag har så ont i axeln! Eller det är inte axeln, men typ.. Kan inte röra mej, inta alls, nästan. Kunde inte gå till skolan idag p.g.a det. Men imorgon ska jag dit!

Just nu kollar jag på 90210 och sen blir det The Secret Life of the American Teenager, alltsammans på tv400.


Superhjältar


Appropå superhjätar så ska du nu få se mina favoriter!


Batman

Fantomen

Wonderwoman

Zorro

DET visste ni inte va!?


BATMAN!

Tänkte att jag skulle försöka se på Batman Begins, jag ÄLSKAR ju Batman.. men när jag försökte se den här filmen en gång för något år sen så somnade jag efter en halvtimme. Och jag vill ju se den här filmen så jag ska verkligen försöka att inte somna den här gången.
Mycket

Det händer så mycket här, det blir så förvirrande. Ibland har man bara lust att kasta täcket över sig. Men jag kämpar, det är inte lätt, men jag försöker. Det räknas.
tjugotredje augusti

Ledsen för den kassa uppdateringen, men skolan har tagit kol på mej! Somnar direkt när jag kommer hem och i fredags var vi på kräftfiske så igår sov jag typ hela dagen och idag har jag också varit fruktansvärt seg, sen kom Martin förbi en sväng och sen var vi till Nellie och Molly. Alltid lika trevligt.

Men nu blir det nog bättre!

Just nu kollar jag på Beauty Shop med Queen Latifa. Den är så bra! Sen efter det blir det The Mentalist.


Sjuttonde augusti

Wooah! Jag var till skolan idag! Jag är så himla bäst!
ONEHUNDRED!

Detta är mitt hundrade inlägg! Grattis till mig!Egoinas!Jag har pratat om den här bloggen tidigare och jag tycker absolut att du ska titta till den!
Klicka på bilden för att komma till hennes grymt sköna sida!


Intolerable cruelty

Nu börjar denna film på trean, som jag ska se!


Haha ser ni likheten XD

News!Jag vet vet inte vilka som läser min blogg men dom som gör det får ta nyheten på det här viset eftersom jag inte orkar ringa till alla och säga som det är.

Jag ska gå om första året på gymnasiet. Trots att det är kö till Estetiska linjen så har jag fått en plats av rektorn.


Nu vet ni det!
Sextonde augusti

Åh vad jag är trött och seg idag! Det har vi alla varit.

Var iväg med två par byxor till mormor som hon ska få laga, så ett par är nog färdiga tills på tisdag.

Just nu kollar jag på gamla avsnitt av Ghost whisperer påTV400. Jag ÄLSKAR det programmet!

Imorgon börjar skolan igen då. Då blir det bara att stiga upp klockan 06.00 så vackert! Det går nog bra! Vaknade sju idag så...

Skriver väl senare..


...

Skulle bara säga att jag inte behövde sitta båtvakt. Det var en trevlig man som skulle ha varit vakt med mig som sa det.

Nu ska jag sova!!! God natt!


Båtvakt

Nu ska jag iväg och vara båtvakt till klockan fyra! Hejsvejs!


Femtonde augusti

Idag var jag till Ludvika med världens sötaste gudmor Teresa! jag handlade inför skolan och kanske liite andra grejer..men det är en hemlis vad det är för något! Haha!För mer information om idag ----> www.jaanasgottoblandat.blogg.se


Inte riktigt som jag tänkt mej

Idag skulle vi ut en sväng med båten, men så blev det inte. Satt hemma och tjålade med mammsingen, min underbara gudmor Teresa och Hasse Frasse istället. Mycket trevligt!

Får ta och visa vad jag hadlade när vi var på Gotland, men inte idag.. det får vänta!
Fjortonde augusti
Beyonce Knowles, sångerska & skådespelerska Kurvig tjej med helt normala ideal. Ställer aldrig till med några större skandaler. Framgångsrik diva på många sätt!Citat: "If he invited you out, he's got to pay."
Tjohej

Tänker försöka börja blogga mer! Är riktigt dålig på det! Men från och med idag ska jag bli bättre på det!


   Sommar! Alla älskar väl sommaren! Alla gröna blad på träden, fåglarna, klänningarna och få bada i sjön! Sommaren är min absoluta favorit årstid!

  Ghost whisperer! En grymt bra serie som handlar om Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt) som har kontakt med de döda. Man får följa en del av hennes egna problem men för det mesta hjälper hon en ny ande att gå in i ljuset varje program. Absolut sevärd!

 Egoina! Haha tjejen är ju grymt rolig! Hon skriver om sin vardag med sin pojkvänn Jimmyboy, sitt jobb och sitt beroende för McDonalds och annat gott. Man får göra precis som det står på hennes sida "läsa det med en nypa salt". Du måste läsa den! Den har många skratt att bjuda på! Knävärk! Ajajaj! Denna ständiga värk i mitt knä! Vem det än är som är drabbad av den så är det inte roligt! Att inte kunna gå ordentligt och vara stel i benen. Bara en massa trök!

 Mygg och andra insekter! Det är något som faktiskt är dåligt med sommaren. Om man är som jag och har problem med insektsbett som svullnar är man inte så glad på dom! och då hamnar de på ogillar-listan!

 Filmer som hackar! Åh det är så fruktansvärt irriterande när man sitter och kollar på en film och är verkligen inne i den och man gillar den, och så börjar jäkeln att hacka! Då blir man lätt surig!Hoppas ni gillar denna lilla grej. Håller ni med mej på någon punkt eller håller ni inte med? Så skriv gärna det! Det är intressant att veta vad andra tycker!


bloglovin RSS 2.0