Jag är med i en tävling!


Man kan vinna den här fina mobilen! HÄR!

På resande fot

Idag ska jag till pappsen! Om en timme ganska exakt! Min extremt snälla morfar ska skjutsa mig dit, har ingen större lust att åka buss i detta snöoväder. Det är redan tillräckligt läskigt när det är halt, nu är det halt och en MASSA MASSA snö!

Hasse är och kollar på en till skoter med hans bror Lars, om han köper en ny då kommer jag "få" våran nuvarande skoter. Yeey!

Men nu ska jag packa lite grejer som jag kan behöva. Skriver kanske mer sen, vi får se!

(inte min bild) Vi har typ dubbelt så mycket snö ute som på bilden och det bara fortsätter att vräka ner i mängder!

Björnen sover i sitt lugna bo

Nu ska jag sova, har lyssnat på lite lugn musik för att varva ner. "Never think" med Robert Pattinson t.ex. Han är talangfull han!

I dag blir det ingen "dagens förebild". Orkar inte komma på någon just nu. Jag ska istället krypa ner i sängen och läsa någon skvallertidning innan jag faller in en djup dvala.

Bara för att jag har en enorm kändiscrush på Robert Pattinson.

Filmtajm!

Det blev inge pyssel, som inte på vad jag skulle göra, så det blev att mysa under en filt med datorn istället. Tänkte kolla på någon film, men jag vet inte vilken, möjligtvis Pirates of the Caribbean eller så blir det min älskade Twilight, har inte sett den på ett tag nu. Kan kolla på filmen hur många gånger som helst!


Pyssla

Jag känner för att pyssla, men jag vet inte vad jag ska göra. Sy, scrapbook, smycken, inreda.. you name it. Jag får väl tänka ett litet tag till!


Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Slutet gott allting gott

Har haft extrem huvudvärk idag, därav den dåliga uppdateringen. Jag ska sova nu så att jag kanske kan gå till skolan imorn. Längre inlägg än såhär blir det inte.

God natt


Hur lågt får man sjunka?

"Det är bara att göra si, det är bara att göra så"  Det är inte inte så bara! Följer du dina råd själv? NEJ!

- kan du komma och hämta mig?
- Nej, du får åka buss!
- Men jag vågar ju inte!
- Det är bara att hoppa på den!

Tydligen är det jättestor skillnad!

- kan vi åka till kupolen?
- nej, du vet att jag inte tycker om det!
- MEN DET ÄR BARA ATT HOPPA IN I BILEN OCH ÅKA!

Läskigt!

Jadu, Hide and Seek var en riktig läskig film, ganska svår att förstå, men den var bra, absolut!

Det finns inte särskilt mycket att berätta idag, har bara varit hemma, framför tv:n och datorn.Dagens förebild

Katherine Heigl, framgångsrik och vacker kvinna med som bär upp sina kvinnliga former med stolthet!


Sagt av Katherine: "Guys are kind of retarded until they're about 30."

Hide and Seek

Nu har jag kollat på Top Model. Och nu börjar filmen Hide and Seek, har alltid velat sett det men det verkar så läskig! Men nu SKA jag se på den! Så jag ska tända ljus och gosa ner mej under filten och ha en kudde ifall det blir för läskigt!


090203

Idag kunde jag inte gå till skolan för att min mage krånglar lite, men det är nog bättre tills imorn.

Ikväll är det Top Model, undra vad dom kommer att göra den här gången. Dom hittar alltid på så roliga saker!

Whitney, förra säsongens vinnare. Första kurviga modellen som har vunnit!

Sleepyhead

Är så trött! Först hade vi kulturhustoria i skolan, sen svenska och resten bild. Vi gjorde ansiktsmasker i gips och alla hjärtans dag dekorationer. Evelina, Anna och Frida har ju musik så dom slutade tidigare än mig så dom passade på att åka hem med halv fyra bussen. Var så trött och hade sån huvudvärk så jag ringde ocg frågade om Hasse kunde hämta mej, och som tur är så är Hasse så snäll så han gjorde det.

När jag kom hem somnade jag på min soffa en liten stund, trots det så är jag såå himla trött! Ska lägga mej snart i min nybäddade säng!

Det här blir mitt enda blogg inlägg idag, jag vet, extremt tråkigt, men jag är inte på humör. Så det blir heller ingen dagens förebild.

Ungefär så här slö känner jag mig.


God  natt!

The end

Jaha då är filmen slut och så är min dag, det är dags att hoppa ner i min alldeles nybäddade säng. Mysigt! Faast det är ju Criminal Minds på tv, och jag är ju väldigt svag för den serien, så tv:n får stå på ett litet tag till hehe.Har hittat ännu mer grejer jag vill ha från H&M, och ännu en gång ligger slutsumman över min budget. Får spara lite och fråga om bidrag, om mor inte ställer upp så frågar jag hennes päron eller farsgubben, det är han skyldig mej, som plåster på såren, ja, plural.


Dagens förebild

Rachel Bilson, extremt stilsäker (både privat och på röda mattan), ung och framgångsrik kvinna men sunda ideal. En riktig inspirationskälla!

Privat                                                                            På röda mattan    

Sagt av Rachel: "Other than acting, ... expressing myself creatively through my wardrobe is my favorite thing to do."


God natt!


Holiday

Här är en bild på ett shampo som jag fick av mamma i fredags när vi var hos frisören, tydligen ska det vara jättebra!Nu kollar jag på filmen Holiday med Cameron Diaz och Kate Winslet. Och till det äter jag chokladboll med mjölk, ett sätt att göra uppror mot size zero!Jag har även varit väldigt duktig idag och bytt lakan. Finns det något bättre än att sova i alldeles nya lakan? Direkt ur förpackningen, stela och luktar gott!


En liten bild

Här är en liten bild från igår. Det var riktigt skönt att värma sig när jag var lite frusen.


090201

Jaha, då är det februari.

Måste göras idag

- Byta lakan
- Dammsuga
- Gå ut och fota!


En bild från igår, nere vid reningsverket


Beauty sleep

Ja, skönhetssömn är precis vad jag ska försöka få, eftersom jag inte gjorde något av mina planerade saker idag så får jag lov att göra dom imorgon så nu måste jag verkligen sova, visste inte ens att klockan var så mycket!

Dagens förebild

Drew Barrymore, självständig kvinna som bär upp sina kurvor med stolthet. Utvecklade alkoholism och drog missbruk i ung ålder med tog sej ur det och har kämpat för att inte falla tillbaks. Har en riktig kämparglöd!


Sagt av Drew: "I never regret anything. Because every little detail of your life is what made you into who you are in the end."

Ett till citat eftersom jag inte kunde bestämma mig: "When I lay my head on the pillow at night I can say I was a decent person today. That's when I feel beautiful."


God natt!

bloglovin RSS 2.0