Blogg

Min blogg är under konstruktion, därav utseendet.

VILL HA VILL HA VILL HA!


Jag måste ha den här! Fast den blåa.

.

Jag är så himla arg just nu! Så arg att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Trodde att Hasse och Mattias skulle till Borlänge imorn, då hade jag kunnat åka med upp till Kupolen. Men nej, då ska dom visst inte det..då hade jag ju kunnat åka med idag när Mattias hade hanboll där. Men jag tänkte att det är lördag och en massa folk, kul då. Så jag skippade det idag, för att åka imorn. Men vänta! DOM SKA JU INTE DIT IMORN!!! Jag har velat åka dit hur lääääääääänge som helst, och nu såg jag verkligen fram emot det. Men jag är väl van vid besvikelse och att missa saker, så jag överlever väl.


Besvikelse var det ja..

Good girl gone good

Idag har jag varit duktig! Jag städade hallen och våran trapp och dammsög. Småplockade lite överallt och hjälpte mamma med maten!


Om en halvtimme börjar reprisen av The Mentalist. Det är så bra! Det går ju samtidigt som Desperate Houswives. Tur att reprisen går en så bra tid och på en bra dag!

En liten lek

Åh jag vet! Vi kör en liten gissnings lek.

Gissa vem som inte har hört av sig på över två veckor?


Pantad

Tog en lååång dusch idag med bodyscrub och sen smörjde jag in mej, så nu är jag fräschare än creme fraiche haha! Den var dålig, jag vet! Det blev Lingårn idag, jag var duktig och tog en tonfisk sallad. Det är så mumsigt så.

Mår bättre idag, men jag är inte helt frisk, men förhoppningsvis är jag frisk imorn, så att jag kan hitta på något roligt.

Jag och Mattias pantade 4 stora sopsäckar med flaskor idag. det blev sammanlagt 267 kr, men vi har 5 påsar kvar.

            
 

Ugly shit

Hemma idag också, tråkigt! Kollar på Ugly Betty repris just nu men jag ska gå och äta lite nu.


Fair Helena

Nu har jag inte skrivit på jättelänge, jag skulle kunna säga att jag har gjort så mycket roliga saker, men då skulle jag ljuga, jag har bara varit lat. Jag har ju gjort roliga saker också, som att åka skoter till exempel.

Förr förra veckan på lördagen var jag ut på en sväng med Hasse och Lars och då träffade jag Helena och då hade vi roligt haha! Jag lovade henne att skriva om det så nu har jag gjort det!

Jag blev sjuk förra veckan på sportlovet och är fortfarande krasslig, men jagt var i skolan i går och i förrgår, men i morse måde jag inte bra alls, nu är det lite bättre.

Kollar på Ronja Rövardotter nu och dricker mjölk och njuter av tystnaden, jag är ensam hemma!


bloglovin RSS 2.0