En bra rubrik..?

Har inte mått så bra de senaste dagarna därför har jag inte uppdaterat.

I lördags var ju Fia och Pappa här. Jag, Mamma och Fia åkte till stan en sväng och shoppade för jag hade kvällen innan spräckt ett par byxor.. efter det släppte vi av Fia vid tågstation och åkte en sväng till Dollar Store.

Sen låg jag i soffan hela dagen fram tills vi skulle skjutsa Pappa, då passade jag och Mamma på att åka på en liten fotosafari här i Smedjebacken. Bilder kommer senare..

Sen har jag bara varit hemma..

 


GOD MORGON!

Fia och Pappa kommer nu på morgonen. Vid 13.00 tiden ska vi väl skjutsa Fia till tåget i Ludvika så att hon kommer hem.

Pappa däremot antar jag ska stanna kvar, han ska väl hjälpa Hasse att måla vårat gamla vardagsrum som nu kommer att bli våran matsal, vi har bytt på rummen.


Här är två bilder från när Pappa och Hasse har hållt på med först det nys vardagsrummet och sen med den nya matsalen.Bilderna är "snodda" från Mammsens blogg.
PRESENTER

Det här är vad jag hittills har fått i födelsedagspresent:

Av mormor och morfar fick jag denna grytlapp som mormor gjort...


.. och detta hjärta som mormor gjort...


.. och pengar som ligger i tryggt förvar.


Av mamma och Hasse fick jag ju mobilen.Och av Pappa fick jag 18 trisslotter varav 4 stycken hade vinst.Och av min gudmor Teresa fick jag detta hänge där det står "DU ÄR ALDRIG ENSAM, ALLTID ÄLSKAD OCH SKAPAD FÖR STORA TING"Av Lina, Marko, Nellie och Molly fick jag denna sten...


.. den här tavlan/flaggan som Nellie gjort...


.. och pengar som ligger i tryggt förvar.


Av Beng-Ingar, en bekant till våran familj fick jag pengar som också ligger i tryggt förvar.TACK FÖR ALLA FINA PRESENTER!

H E J

Jag var till banken igår, istället för i onsdags, det gick bara bra!

Igår var vi på brandstationen med skolan, där fick vi kolla på lite filmer, släcka en docka och en vägg, det var riktigt roligt, lite annorlunda jämfört med att sitta i skolbänken hela dagarna. På em. var det föreläsning om social fobi, efter det var det mässa och efter det var det föreläsning om missbruk. Riktigt intressant dag, och för mig även en väldigt psykiskt påfrestande dag.

Efter skolan kom Lina, Nellie och Molly på besök och grattade mig i efterskott. Ungarna var mer vilda än tama! Och det var riktigt underhållande!

Idag har jag inte gjort mycket, imorgon kommer Fia och Pappa hit på morgonen och ska vara här ett tag, ser fram emot det!

 bloglovin RSS 2.0