.

Mina tankar går till en speciell person och dennes familj denna kväll. Hoppas att någon vakar över dig.


Liten uppdate

Söndagen var MYCKET roligare än lördagen! Jag träffade Olivia en sväng, Nellie och Molly hälsade på och jag var på bra humör så..

Jag ska upp tidigt imorgon för jag ska till Ludvika direkt på morgonen. Vi ska nämligen labba på Högberget på naturkunskapen.. skoj.


Var det någon som sa skoj? Nej...

Den här lördagen kommer helt klart gå till historien som den allra tråkigaste lördagen NÅGONSIN! Hoppas att den här tråkigheten vänder tills imorgon, orka ha så här tråkigt!

Extreeeemt uttråkad!

 


Varje gång du möter min blick

Har varit hos frissan idag och fått lite färg i kalufsen, det var då på tiden! Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket, skulle städa färdigt rummet med det bidde inte så. Tänkte plocka lite innan jag ska sova och så får jag fortsätta imorgon efter skolan.Lite funderingar

Idag är det treafest i Ludvika, har väldans lust att gå och träffa kompisar. Men då blir man ute så sent och då sover jag hela dagen imorn (vi är lediga) men då kan jag inte städa och greja som jag tänkt..hmm... BESLUTSÅNGEST

Äh jag blir hemma och kollar På Desperate Housewives istället. Jag kommer träffa massa kompisar på lördag när det blir fest för bästa Olivia som fyller myndig.

O.C.

Jahapp, har inte gjort mycket idag.. Var en sväng till mormor och morfar på eftermiddagen, sen har jag bara slöat.

Just nu ser jag på O.C. Det får mig alltid på bra humör! Hade tänkt städa idag, men jag vaknade sent och sen var jag ju till m&m och sen blev det mörkt ute, och då blev det mörkt i mitt rum..och jag har ingen fungerande lampa..


Bild lånad från Google.bloglovin RSS 2.0