Ludvika

Nu är jag i Ludvikamammas jobb och jag har fått låna hennes dator lite. Jag har varit hos läkaren och fått veta hur det gick på mitt långtids-EKG. Allt såg bara bra ut och vi behöver inte kolla upp något mer med hjärtat.

Eftersom jag inte har några bilder här så slänger jag upp en liten låt.




Trött

Nu är jag jätte trött och tänker sova! God natt!

 


Mors dag

Som alla säkert vet så är det ju mors dag idag. Har nyss firat färdigt mamma. Jag och Hasse sa att vi skulle åka iväg och övningsköra, istället så åkte vi och handlade blommor och fika som vi dukade upp fint och överraskade mamma med på altanen. HAR DU FIRAT DIN MAMMA IDAG?


Bild lånad från Google.


Rökning..




Bilder

Här är bilderna på mina tröjor.


Och bilder från Ulriksberg.




Inte som jag tänkt mig

Min dag blev inte riktigt som jag tänkt mig. Jag åkte inte till pappa som det var tänkt, det gick inte, utan istället åkte jag och resten av familjen på en spontan resa till Ulriksberg för att hälsa på mormor och morfar som är ute med deras husbil och fiskar. Sen blev det åska och jag fick jätteont i huvudet så vi åkte hem. När vi var hemma så tog jag en Ipren och la mig och sov, när jag vaknade var det dags för eurovision song contest, det har jag sett på fram tills nu då.

Så bilder på mina tröjor och bilder från idag kommer imorgon.

Kvällens stora vinnare.



Loppis

På förmiddagen så var jag och min gudmor iväg på loppis i Ludvika och sedan åkte vi tillbaka till Smedjebacken och gick på loppis. Det var mycket trevligt och väldigt uppskattat! Så tack Teresa! Jag fyndade dock inget, såg en massa fint men jag ville spara på de få slantar jag har.


Bild lånad från Google.



God natt!

Nu när det är helg så är jag vaken lite längre, men nu börjar ögonlocken bli tunga, dax att soxa! God natt!


America Ferrera





America Ferrera 26, skådespelerska. Vädigt framgångsrik och vacker kvinna med sunda ideal. De största rollerna hon har spelat är Carmen Lowell i Systrar i Jeans och Betty Suarez i Ugly Betty.Hon har varit nominerad till flera priser och har vunnit bl.a. en Golden Globe.

Citat: "Am I Latin? Am I American? What the hell am I? I love my culture and I'm very proud of my culture."


Trevligt trevligt

Marknaden var riktigt trevlig! Jag köpte mig två t-shirtar som det kommer bilder på imorgon. Det fick även följa med lite baconchips hem. Jag träffade lite folk som jag känner också, det var trevligt!

När vi hade kommit hem så kom min gudmor förbi en liten sväng, sen såg jag på LOST som nyss tog slut och nu tittar jag på Heartbreak Kid.




H A H A




Marknad

Idag när det är JÄTTEFINT väder så ska jag och familjen till Ludvika marknad en sväng. Få se hur det går! VAD SKA DU HITTA P IDAG DÅ?


Bild från Google.


Sova

Jaha, då börjar det bli dags att sova! God natt!

 


Det visste du inte!



Jag älskar kriminalserier! För inte så länge sen så klarade jag inte av att se på kriminalserier, jag tyckte dom var otäcka och läskiga och jag fick mardrömmar av att se på det! Men nu tycker jag att det är jättebra! Ocg jag tycker om att se på de flesta kriminalserierna från USA. Men min absoluta favorit är Criminal Minds.




Kvällsmat

Nu till kvällsmaten tog vi fram smörgåsgrillen och gjorde toast och till det blev det grönsaker. MUMS!


Bild lånad från Google.





Så här kan man se ut en torsdag

Idag har det varit lite kyligare här men ändå ganska soligt. Så jag skippade klänningen idag och hade på mig min nya blommiga tunika från KappAhl och till den hade jag jeans-leggins och mitt favorit halsband!




Bokrecension

Jaha, då ska jag väl börja med min bokrecension, jag ska skriva om Dan Browns bok Änglar och Demoner. Och att recensera den är inte det enklaste, det är inte lätt att recensera över huvud taget. Men det ordnar nog sig! Önska mig lycka till!




Illusion



Hur häftigt ser inte det här ut då? Någon har lyckats måla på golvet och väggen så att det ser ut som en riktig trapp från en speciell vinkel. Vilken illusion!


Städa

Jag slapp besöka tvättstugan. För Hasse, min låtsaspappa, håller på med tvätten idag, så jag behöver inte! Skönt! Men då lär jag väl göra något annat, det är val dags att städa rummet igen..typiskt! Ja ja, det är sånt som lär göras!


Bild lånad från Google.


M O R O T S K A K A

Jaha, då har jag varit i Ludvika då. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig, det blev bättre! Isället för ett möte så blev det FIKA! Mums med morotskaka!


Bild lånad från Google.

Alldeles strax ska jag bege mig mot tvättstugan. Suck. Sen hamnar jag säkert vid datorn och då blir det fler blogginlägg!


Dröm sött

Nej, nu är det då dags att sova! Jag ska till Ludvika i morgon förmiddag på två möten så jag måste ladda upp batterierna! God natt!


Bild lånad från Google.


Min nya klänning

Idag har jag haft på mig min nya klänning från KappAhl. Då kan man se ut såhär i halv-taskig belysning.. Och nej, jag har inget smink på mig, det är sällan jag använder det..




Dags att skratta

 


Extremt dålig uppdatering

Idag har jag inte hunnit uppdatera bloggen. Jag har faktiskt hållt på med en massa annat skoj, på riktigt, det är ingen dålig ursäkt. Det har varit siper fint väder ute och jag har varit ute nästan hela tiden.

Först var jag hemma själv och då gick jag ut på gården och satte mig i en solstol. Sen när lillebror kom hem så gick vi till Shell och köpte mjukglass! Sen var jag inne ett litet tag och såg på TV och sen åkte jag och mamma iväg till Ludvika och åt Subway. Det var meningen att vi skulle fota, men så blev det inte.


Ger upp för dagen snart

Har fått en frukansvärd huvudvärk nu i kväll och känner att jag kastar in handduken snart. Ni får ha det så trevlig resten av kvällen.


Saknar..


Mycket TV på tisdagar

Efter Biggest Loser blir det Ugly Betty, sen Desperate Housewives och sedan Cougar Town..puh! Inte lite TV det!




Biggest loser

Nu börjar Biggest loser på femman. Jag tycker att det pogrammet är jättebra! Det är så inspirerande när man få se dom kämpa och kämpa och sedan ser man ett resultat. Det är väldigt inspirerande för mig som försöker gå ner i vikt, visst dom kör med extrema metoder men det är resultaten som jag tycker om att se.




Dagdrömma

Dagar som denna..:


..drömmer man bort sig hit:



Morphing


Här kan du morpha kändisar eller ta reda på hur ditt och nåon kändis barn skulle se ut!


Ska nog döpa om mig till Butter

Idag är jag inte alls glad! Vädret suger och jag har ingen motivation till att göra något. Det här blir en slö-och-sur-dag!


Så här känner jag mig idag, och jag ser förmodligen ut så också.


Och så bilder på mina kläder!

Dom tre första bilderna är kläderna som jag köpte från KappAhl för ett tag sen, då när det var 25% rea. Resten är från H&M som jag fick idag.



Märks det att jag gillar blommigt!?


Först bilder på mig och bror!







Haha ingen av oss hade särskilt mycket tålamod idag så bilderna mlev som dom blev!


Top Model 13

Hade totalt glömt av att det är Top Model idag, haha ja, jag följer det! Jag satt och njöt av solen så mycket på balkongen att jag glömde av tiden! Så någon nång efter 21.00 kommer det bilder från tidigare idag! Håll ut!

 


Musik eller något

Jag gick ut en sväng på gården tidigare idag med lillebror. Han fick ställa upp som modell och fick även byta till fotograf också. Bilder från det kommer senare. Det kommer även bilder på mina nya kläder. Jag blev jättenöjd med dom!

En av låtarna som jag har lyssnat på idag.

Och en till..


Solsken, musik och nya kläder

Vilken härlig dag det är idag! Det är en massa solsken ute! Så jag ska väl gå ut om ett tag. Idag har mina kläder från H&M kommit. JIPPIE! Kanske att jag lägger upp bilder på dom, vi får se.

Just nu sitter jag och knarkar musik på högsta volym, bara för att göra den här dagen lite bättre än vad den redan är.


Bild lånad från Google.


Bara för att

Så här ser jag ut idag då! Jag har på mig en blommig tunika som jag ÄLSKAR! Och som knappt syns på bilden..




Söndagsfilm

Nu är det söndagsfilm som gäller! Det stod mellan "Fast & Furious" och "Win a date with Tad Hamilton". Det blev det sistnämnda alternativet. Jag har sett "Fast & Furious" mååånga gånger och aldrig sett den andra så..

 


SATC 2

Bara jag som ser fram emot att se SATC 2?




Busungar

Kom hem från BUSUNGARNA vid 18.00 tiden. Som vanligt var dom mer vilda än tama! HAHA! Dom badade sina dockor, dom bakade med modellera och var allmänt roliga!

Här står Nellie och badar sin bebis medans Molly väntar på sin tur!

Här badar Molly sin bebis som hon döpt till Docka!



God dagens!

Jaha, hittills har dagen varit seg. Men jag ska nog iväg till mina kusiner Nellie och Molly a.k.a. BUSUNGARNA om ett tag. Mamma pratade om att hon kanske skulle dit så då hänger jag med!

Jaha, då har jag börhat lyssna på The Kinks också då, det  var väl bara en fråga om tid!

 


Vårat nya husdjur!

Jahapp, då börjar den här dagen gå mot sitt slut. Teresa kom förbi hit igen, vi alla satt i köket först och pratade strunt, sen gick vi ut på altanen och njöt utav kvällsvärmen. Sen blev det sent och lite kyligare så Teresa åkte hem och resten av oss gick in i köket igen. Jag spelade lite passians och sen gick jag ner hit till datorn.

Vi hittade en igelkott vid våran trapp idag! Den har visst sitt bo under trappen, den är grymt söt!


Bild lånad från Google.


Haha!

Elektronikbutik, Södertälje

En man ~40 står i kassan och betalar. Bakom honom i kön står två kvinnor ~60 och pratar på spanska. Kassörskan vid den andra kassan ropar "Ledig kassa".
Mannen (vänder sig till damerna bakom i kön): Mi kassa es su kassa!
Damerna skrattar och går bort till den lediga kassan.

Text lånad från Tjuvlyssnat.se



Never say never

Idag har vi grillat! MUMS! Min super duper snälla gudmor Teresa har varit här också! Och hon kommer hit om ett tag igen, hehe! Så hon, jag och mamma har setat på altanen och pratat en massa strunt! Alltid lika trevligt!

Jag har hela dagen gått och trott att det är söndag, men det är ju lördag! HAHA! Häärligt! Då blir det lördagsmys!


Myskväll med chips! Hihi!



Härlig dag!

Här i Smedjebacken har vi en hyfsat vacker dag, det är lite molningt men solen skiner genom! Så det blir väl att jag går ut strax! Härligt!



Min egen bild på Smedjebackens bro!


En del av Smedjebacken, bild lånad från Google.

 


Smedjebackens hamn, bild lånad från Google.

 

 


T V Å H U N D R A

Det är är mitt 200:de inlägg! Och jag ville passa på att berätta att besöksrekordet har DUBBLATS på 3 timmar!





M U S E



Haha, humor på hög nivå.




Besöksrekord!

Idag har jag haft besöksrekord! Det har slagit mitt tidigare besöksrekord med hästlängder! Det har mer än fördubblats! Det är fortfarande en ganska ynklig siffra, men för mig blogg är den ganska stor så!


Lost in LOST

LOST måste vara en av de allra bästa tv-serierna i världshistorien! En aning komplicerad men ack så bra!




Project Runway

Project Runway säsong 1 är det jag har mina ögon på! Men snart ska jag vandra vidare till tvättstugan, familjen (jag) kan behöva lite mer rena kläder höhö! Ikväll blir det LOST, som jag ser på varje fredag! Ser fram emot det!



VS


Blixtar och dunder, magiska under!?

Igår var det åska till och från hela dagen! Sen på kvällen när det hade slutat så hade jag igång datorn och tänkte blogga lite, då hade mamma dragit ur internet uppe. Typiskt! Men vi hade det ganska mysigt när det åskade. Jag, mamma och lillebror körde en bokstavslek och så tjuvstartade vi helgen med att käka lite chips. Hehe! Men det var skönt att vara med dom när det åskade eftersom jag är lite rädd för den, den låter ju så hiskeligt!






Till Ludvika..igen..

Imorgon bitti ska jag till Ludvika igen..skulle egentligen dit idag också, men jag hade ingen ork och jag har känt mig småsjuk till och från hela dagen. Ska nog passa på imorgon att hämta ut mina linser som jag har väntat på i en månad!


Gammal bild med glasögon


En lite nyare bild med linser

Jag trivs med både linser och glasögon men jag föredrar nog linser, dels för att det är lättare att sminka sig (dom få gånger jag gör det) och så kan man ha solglasögon, som det har blivit säsong för (plus att jag älsar solglajjor).


Blir du googlad?



Kolla här hur många gånger i månaden ditt namn blir googlat!





Mysa

Nu har jag ätit och hängt upp tvätten. Applåd till mig. Och nu ska det mysas, jag ser på Cold Case, och så ska jag läsa i min bok och äta efterrätt!






Hallå där köp blåbär!?

Så i förrgår och igår var jag i Ludvika, jag hade på mig en sån där bandspelar-EKG på mig. Det gick väl bra antar jag, lite svårt att sova med den dock. Haha! Så jag har varit väldigt trött både igår och idag. Gäsp!


Så här pigg känner jag mig, hehe.

Men nu ska jag käka lite kvällsmat, mormor har varit snäll och gjort biffar som jag beställt av henne tidigare!


Soovaa

Nu ska jag väl ta och sova lite! Ska till Ludvika imorgon bitti så..ska vara där 08.30 men jag orkar inte ta bussen så jag åker med mamma..06.30!!!! Så jag måste seriöst sova nu om jag ska upp så tidigt. Blä. Sen tar jag väl bussen hem eller något..vi får la se!

Bjussar på en skön, inte alltför gammal bild på mig och lillebror! Det här är när vi är på topp alltså!

 


Gossip girl

Gossip girl visas på tv:n, tror jag har blivit en TV junkie. Typiskt.

Har inte varit till någon nytta idag, tyckte att jag kunde få vila lite efter allt slit igår, men imorgon är nog energin på topp igen! Fast då ska jag ju till Ludvika..hmm...nu bidde det här jobbigt. Typiskt.


Rubrik.

Igår var jag och mormor till KappAhl i Ludvika och shoppade lite, det var 25% rabatt på ALLT! WOHO! Så jag köpte två tröjor och en klänning!


Idag har jag varit ute och hjälpt till med lite trädgårdsarbete.

Bilden är tagen hos mormor & morfar förra året

 


J A H A

Kom hem från frisören för ett tag sedan så nu ser frillan bra ut! Hehe. När jag kom hem satte jag litte blodpudding i stekpannan och Hasse fick fräsa på lite bacon! Nu sitter jag här i rummet och ser på Grey's Anatomy.



Frisören

Övningskörde till Säter och hem igår, det gick väl bra..hehe.

Ska om ett tag till frisören och fixa till skurmoppen på huvudet, det var på tiden!


Funderar starkt på att göra det här till min nya look!


Ewan McGregor

Är det bara jag som tycker att Ewan McGregor är så vacker att det gör ont? Och hans röst, man bara smälter!

Citat: “I really want to play Princess Leia. Stick some big pastries on my head. Now that would be interesting.”







Svenska Hollywoodfruar

Haha det är så himla bra! Maria Montazami for the win!



H E H E

Har ni sett reklamen för Kniven mot strupen på 3:an? HAHA! "Det går ju inte att ETA det här! " HAHAHAHA! Ännu ett bevis på min underbara humor!


F O T O

Nu har jag gått runt lite i huset och fotograferat, hittade inte direkt någon större inspiration så jag la av... Kanske att det blir bättre imorgon. Kan knappt vänta tills jag får köpa lite ny utrustning, då kommer det bli både lättare och roligare att fota och fotona blir mycket bättre! Och jag har inget redigeringsprogram heller, så mina foton är alltid orginal.


Ett litet smakprov av dagens bilder.



TOP MODEL

Nu visas det Top Model på min TV, nästa punkt på dagens agenda är att gå ut & fotografera!

Bilderna från dagens avsnitt


W O H O

Haha vem är med på blogg.se's startsida, igen!?




K U L

Det är så kul att blogga när man får kommentarer..haha


H A H A H A H A H A




T R E V L I G D A G

Indiana Jones for the win! Det är just det som visas på min TV i denna stund!



Var det någon som sa kinamat!? Yes!




S O V A

Nu har jag varit vaken för länge igen. Typiskt.


Den här sängen såg härlig ut!


Se upp på vägarna nu!

Nu har jag börjat övningsköra igen! Kom hem för ett tag sedan med Hasse, åkte först bort till Storsand och fortsatte till Söderbärke och sedan till rondellen och vidare till Väderbacken och hem! Puuh! Tur att ingen blev överkörd, var så länge sen jag körde nu så jag var alldeles nervig!




L O S T

Just nu ser jag på LOST, åh det är så bra! Har missat lite av det..synd!


Lady Gaga

Tänk, Lady Gaga är i Sverige nu och har konserter idag och imorgon..och jag har inte haft råd att åka dit!


Dags att krypa till kojs!

Nu måste jag få min skönhetssömn! Ska till Ludvika imorgon förmiddag och bussen går 09:00, gäsp! Det ligger INTE i min natur att vara vaken så tidigt!




Amanda Bynes



Amanda Bynes, skådespelerska. Vacker och framgångsrik, ung tjej men normala ideal. Ställer inte till med några större skandaler. Är en hejare på komedi!










Citat: “Everybody wants to be liked, fit in and make people laugh. I think we're not that different"


Kvällssol

Skönt med lite kvällsol så här efter en ruggig dag med en massa regn och hagel!?




TV-kväll





bloglovin RSS 2.0