Drakbåten

Var ner till marknaden en sväng med lillebror på förmiddagen, kollade dock inte på drakbåten, jag brukar inte göra det. Träffade storasyster en sväng, det var trevligt! Ikväll ska jag iväg till Jessi och grilla med ett gäng tjejer, vi blir väl kanske tio stycken eller så. Solen skiner och det är varmt och skönt ute, det blir nog en lyckad kväll!


Bild lånad från Google/skutte.se


Party för dom vuxna..

Klockan är snart elva, jag lyssnar på musik för fulla muggar och INGEN har sagt åt mig. Det är något speciellt med denna sommardag! Eller det kanske är så att alkoholen är med och spelar, inte för min del, men de vuxna som är på nedervåningen!
Allting löser sig

Så känns det i alla fall! Solen skiner, det är molnfritt, det är sommar och jag sitter i klänning och lyssnar på musik. Kan det bli bättre!? Inte just nu i alla fall! Och syster yster är i Smedjebacken, jag ska träffa henne i morgon!

Jag och Fia förra året, har på mig samma kläder nu! Hehe.

 

 

 

 


Lakan

Nu har jag städat pytte lite! Måste bädda sängen med nya lakan också! Tricket för att faktiskt göra det (jag brukar tänka att jag ska göra det senare men glömmer av det eller orkar inte då) är att man river ur sina lakan och då MÅSTE man bädda innan man lägger sig! Det funkar ALLTID på mig! Får se om jag orkar plocka lite mer i mitt rum senare.


Så här såg sängen ut när den var nybäddad en gång med mina favorit lakan, innan jag möblerade om i rummet.


Städa städa varje fredag..

..och så varje jul, det tycker jag är kul! -Pippi Långstrump

Idag är halsen mycket bättre och borde vara helt bra imorgon! Dock har jag fått finnar stora som rödlysen, hoppas på att dom lägger sig till imorgon.

Idag ska det städas här hemma, ska strax sätta igång. Ikväll blir det fredagsmys och LOST.


Ja så här ser jag ut idag då.


Sjuk

Idag har jag inte gjort mycket, jag har nämligen gått och blivit lite sjuk, eller jag börjar få ont i halsen. Så jag har gurglat med saltvatten och knaprat Strepsil så att jag är frisk på lördag när det är Drakbåtsfestivalen!

Men jag har hunnit träffa kusinerna Nellie och Molly när dom var här och hoppade studsmatta och följt med mamma till Ludvika där vi hämtade våran bil som var inne på verkstan för tusende gången det här året. Och nu ser jag på TV.

En liten bild från förra sommaren

 


Fattigt med uppdatering

Jag har uppdaterat jätte dåligt här. Jag har gjort en massa annat skoj och att uppdatera ofta kräver mycket tid, tid som jag inte riktigt haft över.

Eftersom jag var uppe så tidigt igår blev jag trött och somnade på soffan på förmiddagen, när jag vaknade så hjälpte jag Hasse med städning, jag strök gardiner och satte upp dom t.ex. Sen kom Nellie och Molly förbi och hoppade studsmatta så då var jag ute med dom. Sen var det ju TV-kväll!

Idag har jag varit uppe med tuppen igen och var tillLudvika på förmiddagen, sen har jag bara tagit det lugnt!
Väva

Igår så var jag ju som sagt till Ludvika. När jag och mamma kom hem så åkte vi nästan direkt till mina kusiner Nellie och Molly, efter det åkte vi och vävde. Mamma går och väver genom ABF en gång i veckan men har lite problem med sina axlar så jag följde med och hjälpte till lite. Vi åkte hem vid 20.00 och då hamnade jag framför tv:n resten av kvällen.

Hittills idag har jag varit upp med lillebror och sett till att han gjort i ordning sig och gått till skolan. Så jag har varit uppe med tuppen idag jag! Sen har jag städat lite på nedervåningen och duschat och nu är jag här vid datorn.


Bild lånad från Google.


bloglovin RSS 2.0