Vuxen

Trodde att jag hade sovmorgon till halv elva idag, men när jag hade gjort i ordning mig och skulle packa väskan så gick jag och kollade på schemat (för att se vilka böcker jag skulle packa) så såg jag att jag hade sovmorgon till tio i ett! Det var jobbigt!

Fick ett brev från banken idag så jag ska väl dit imorgon, det känns vuxet.. spännande.. Det var även en tjej i klassen som frågade om jag kunde köpa ut cigg åt henne, självklart gjorde jag inte det. Snart börjar jag väl, dricka kaffe, använda viktiga ord och beklaga mig över räkningar, haha!

 

 




18 bast för fasiken

Jahapp, då var man myndig då! Nu får jag officielt stiga in i vuxenvärlden och se vad det finns för äventyr där, spännande!

Dagen har fått i smaskighetens tecken, först käka jag Subway till lunch, sen räkmacka, sen fika och nyss en morotskaka, tur att man bara fyller 18 en gång..

Har haft en väldans trevlig dag och planerar att fortsätta kvällen på samma sätt, om tio minuter blir det nämligen pensionärsjävlar, kan inte tänka mig ett bättre slut på en toppen dag!


Myndig jävel


Julskyltning

Sov som sagt hos Pappa från igår till idag, det var jätte mysigt!

När jag kom hem från Pappa softade jag ett litet tag, sen skulle jag och Mamma handla hörlurar till min mobil men då blev det så att vi gick en sväng på julskyltningen. Det var trevligt, det var väldigt mycket folk ute.

Tror jag håller på att bli sjuk, fryser, svettas, är trött hela tiden och börjar känna mig lite lätt förkyld.. hoppas inte!


Min sista dag som sjutton..


A big day is comming

Nä nu lär jag allt ta och sova! Ska ju till Pappa imorgon! Ser fram emot det, jag ska sova över där.

Tidigare ikväll var jag och Mamma till ICA och handlade lite, har varit så sugen på chips i en vecka nu så det handlade jag och ett par tidningar. Man kan inte riktigt tro att det är samma person som har köpt dom...




Mysig


Så här mysig ser man ut en sån här dag..


Jennifer Hudson






















Jennifer Hudson 29, sångerska & skådespelerska. En väldigt farmgångsrik, ung tjej som blev känd via American Idol. Har varit väldigt kurvig och har nyligen gått ner i vikt. Var med i Sex and the City movie där hon spelade Carrie Bradshaws assistent, hon har även varit med i den prisbelönta filmen Dreamgirls.







Citat: I don`t do clubs. I don`t drink. I don`t smoke.
En hälsosam tjej alltså.



Blä

Det blev ingen skola idag.. Mår helknasigt efter sprutan igår..

Mår jag bättre ikväll så tänker jag fortsätta städa mitt rum lite.


Too cool for school

Provar med ett tidsinställt inlägg. Väldigt praktiskt, då blir man ju genast aktivare!

Förmodligen så sitter jag i skolan nu och har Datorkunskap A, inte mitt favorit ämne direkt.

Bild lånad från Google

 


Mobil

Idag tog jag spruta, det gjorde jätte jätte jätte ont! Snyft.

När jag kom hem käkade jag lite tacos från igår, sen la jag mig och sov en timme. Efter det åkte jag och Hasse till Ludvika och köpte en mobil till mig, en tidig födelsedagspresent och julklapp. TACK MAMMA & HASSE!

Den första är en sånn som jag hade och den andra är en sånn som jag har nu.


Dom är alltså VÄLDIGT lika utseendes mässigt och dom är väldigt lika annars också. Än så länge är jag nöjd med den nya. Hade den jag hade förut inte varit utgången skulle jag ha köpt en sådan, var helnöjd med den, tills den blev stulen...



Duktig flicka!

Idag har jag:
  • Varit i skolan
  • Tvättat
  • Städat
  • Pluggat
  • Gjort Tacos
Ibland är jag då för duktig!

På lördag ska jag till farsgubben, jag längtar!

Imorgon ska jag ta spruta, fy.


Trevlig söndag

I söndags var det Fars dag! Spenderade dagen hos pappsen <3 Hade det riktigt trevligt. Vi lyssnade på musik, käkade sockerkaka, kollade på hockey och pratade om allt och inget, det var helt klart en utav de bättre dagarna i mitt liv!


bloglovin RSS 2.0