Kissie är så generös!

Kissie är så generös!


090131

Den här dagen har varit en riktig utedag! Först var vi ut på isen ett tag med skotern och grillade lite korv, sen senare åkte jag och Hasse ut på en rejäl långtur, han körde och jag satt bak på släden, det var riktigt skoj! Vi var vid slalombacken, ålsjön, stenbäcken, jobsbo, heros, moga och allt där emellan! Dessa turer behövdes verkligen, jag behövdes muntras ganska så rejält idag!

Mattias och Hasse på skoter tur för någon vecka sen.

Dags att sova!

Jaha då är det dags att sova. Ska gå upp inte allt för sent så att jag hinner med att göra många saker. Har många och stora planer inför morgon dagen!

Dagens förebild

Kate Winslet, stark och självständig kvinna som står för sina kvinnliga kurvor och känner att hon inte behöver bli anorektiker för att vara omtyckt. Alltså, du är perfekt precis som du är!


Bra sagt av Kate: "I've been Skinny; it's fucking boring."


God natt!


090130

Okej, idag har jag varit hos frissan, har alltid varit vid Arja, men hon har slutat nu så jag gick till klipperian brevid, Helles Klipperi. Jag blev väldigt nöjd med resultatet!


Före, det ser ju ganska kort ut på bilden, men det var ju längre


Efter, väldigt nöjd! Beställde en ny tid i mars. Ser ju en smula bättre ut i IRL.



Skolan i förrgår var kul, vi fick gå och lyssna på en konsert. Och jag fick vara med alla kompisar igen! Och igår kollade vi på en dansuppvisningm jättebra! Dom dansade allt från streetdance till modern dans/balett.

Okej det roliga som hände i förrgår!
Jag och Evelina satt på bussen hem och plötsligt mitt ute i ingemansland står det två män vid en busshålls plats med arbetskläder/uniformer med läskiga apparater. Bussen stannar och dom kliver på. Jag har ju aldrig åkt buss varje dag som jag gör nu, så jag visste ju inte vad det där var för typer. men det var visst biljettkontroll, så en av männen kommer fram till mej och Evelina eftersom vi sitter längst fram, så han börjar med mej.
Mannen: Biljettkontroll!
Jag tar fram mitt busskort och mannen kollar på mitt busskort.
Mannen: Vad heter du?
Jag: Johanna Junttila
Mannen: Ja!
Och mannen håller på med apparaten. Och gör samma sak med Evelina. När han gått en bit..
Jag: JAG TRODDE JAG SKULLE GLÖMMA MITT NAMN!
Evelina: ASGARV!
Jag: Jag blev så chockad!

Jag blev jätte chockad så när jag skulle säga mitt namn trodde jag seriöst att jag skulle glömma det! Och samma sekund som jag sa mitt namn började tankarna virvla "sa jag rätt namn?" "herregud, tänk om jag sa fel!"



Igår var jag på handledarkurs på trafikskolan med mamma och Hasse, vi gick genom lite smågrejer och kollade på två kortare filmer om säkerhet och alkohol i trafiken. Kursen var på tre timmar och nu får mamma och Hasse övningsköra med mig, nu ska jag bara få mitt tillstånd och sen får jag börja köra! Tut tut!


Söt bil!

Ingen tid!

Förlåt för att jag inte har uppdaterat! Igår när jag kom hem somnade jag på soffan, skoladagen sög musten ur mej! Och idag när jag kom hem var det bara att åka iväg på handledarkurs på trafikskolan.

Och idag är jag väldigt trött och har huvudvärk efter den långa dagen, så det här blir ett extremt tråkigt inlägg, men jag lovar att göra bättre ifrån mig imorgon! Och berätta en jätterolig grej som hände igår.



Så, då får jag väl säga God Natt!

God natt

Nu är det dags att sova, ska bara kolla på CSI NY först.

God natt!


Slår vad om att mamma skulle vilja ha en sån här stor och fin säng, typiskt hennes stil.

--------> MAMMAS BLOGG!!! <------


Kväller

Ska nu gå och ta en kvällsmacka och sedan ta en sen kvällsdusch och sist läsa lite tidningar och sova sött. För imorn blir det skola! Tänker ha på mig mjukisbyxor och min Billy Talent t-shirt. Kanske att jag på torsdag har på mig lite snyggare kläder, eller på fredag. Intressant, jag vet.

I morgon ska jag ut på en promenad och få rejält med frisk luft, kan verkligen behövas! Blir nog en tripp till affären.

Dagens förebild

Heidi Klum, en vacker och intelligent kvinna med en enastående karriär och sunda ideal. Men framför allt en grym mamma och fru.


Sagt av Heidi: "I don't really care if they like me or not."

H&M

Nu har jag beställt mina kläder från H&M. det blev två klänningar, två par strumpbyxor, ett svart linne, två bh:ar och en concealer. Mycket lyckat! Skulle vilja beställa mycket mycket mer från många många internet sidor, men man får ta det lite då och då. I helgen får jag min månadspeng, få se vad jag hittar på för skoj då.


Den andra klänningen är likadan fast svart/vit.

Jaha

Så vi hittade inga krokar, men det fixar sig. Mitt rum kommer bli så fint så! Men då ska jag väl ta och tända lite ljus.


Ljus



Nu har jag fått Hasse att hjälpa mej  med mina tavlor, om vi hittar något att hänga upp dom med. Sen ska jag tända lite ljus så att det blir lite mysigt nu när det är mörkt.

- 3

Ja, det är så det ligger till, jag har gått ner tre kilo sen nyår!




Tavlor

Tänkte hänga upp lite tavlor i mitt rum, jag vet vart några ska sitta, men jag törs ju inte fråga någon i min familj, alla är ju så sura, ingen ide då. Får vänta med det. Har i allafall haft igång en tvättmaskin med lakan. Ska gå och beställa lite kläder vid den andra datorn nu.


Top Model

Nu ska jag kolla på Top Model Australien, inte alls lika  bra som Americas Next Top Model, men det är ganska kul att kolla ändå. Det enda jag har gjort på min lista hittills är att blogga, men nu under reklamen ska jag sätta igång en tvättmaskin och medans jag kollar på TV ska jag hålla på lite med tavlor, kolla vart dom skulle kunna sitta.

Så här ser en av mina tavlor ut.

God morgon 090127

Idag har jag sådan huvudvärk så att jag känner mig svim färdig. Men febern är borta så imorgon ska jag till skolan.

Planer för idag:

- Blogga!
- Sätta igång en tvättmaskin
- Ut en liten sväng och få frisk luft
- Beställa kläder från hm.com
- Kolla på Top Model 11 i kväll
- Möjligtvis hänga upp någon tavla i mitt rum

Under dagen kommer det säkert läggas till en punkt eller två, men så där ser dom ut just nu.





Sova

Nu ska jag snart sova. Måste gå till skolan imorn, jag vill inte missa nå mer.

Dagens förebild

Johnny Depp, en enastående skådespelare som har tagit sig i kragen och är nu mera en riktig familjefar, lugn, trygg och sätter ALLTID familjen i första hand.


Sagt av Johnny: "I think the thing to do is to enjoy the ride while you're on it."

Perfekt

Det roligaste med att spela SIMS är när man gör gubbarna och deras hus, man kan göra den där perfekta familjen man själv vill ha med det där perfekta huset som man också själv vill ha. En hel familj, en familj som kommer hålla för alltid, inga sprickor. Den perfekta dottern som aldrig gör sina föräldrar besvikna, föräldrarna som håller i hop vått och torrt, söt mamma som uppmuntrar sina barn, pappa som alltid finns där och inte kommer med några dumma bortförklaringar för att slippa träffa sina barn. Inga lögner, ingen besvikelse. Inga löften sagda, inga löften brutna.


Trök

I morse när jag vaknade hade jag lite fortfarande lite feber, så om inte febern har försvunnit tills imorn så ska vi ringa läkare.

Jag har inte bloggat på två dagar för att i Lördags gjorde jag mej i ordning praktiskt taget hela dagen inför tjejkvällen, och jag kom hem mitt i natten och då var jag trött. Och i går var jag deppig och hade inte lust med något, ibland får jag sånna dagar. Så då låg jag på soffan och åt choklad och spelade lite SIMS ett tag. Nörden som jag är.

Rummet är nu praktiskt taget färdig städat, har lite kvar i lådorna, men det syns ju inte så jag tar ann det någon annan dag.


Bättre och bättre

Jag blir att må bättre hela tiden, synd bara att det är så sent, jag har sådan himla lust att hålla på att dona och greja i mitt rum. Mellan åt får jag en snilleblixt och vet precis hur jag ska göra, resten av tiden känner jag mig som en iq befriad fiskpinne! DET är illa.

Jag skulle vilja åka och shoppa i Västerås, det finns så mycket affärer där, helst vill jag till IKEA. Dom har så mycket fina och praktiska saker som dessutom är billiga. Det har blivit så himla tomt nu när jag har rensat bort en massa saker.



I morgon ska vi tjejjor fira Anna, hoppas jag mår bättre så att jag inte är trött och grinig när jag är där, för jag SKA dit! Jag missade hennes födelsedag, jag tänker INTE missa hennes kalas!

Men nu ska jag fortsätta ett litet tag till med att fixa i mitt rum innan jag ska sova.

Haha

Disney!

Haha, var det någon mer än jag som kollade på Disney channels nya film Cheetah Girls One World nyss? Måste säga att dom är grymma artister, dansar, sjunger och skådespelar jättebra!

Jag mår fortfarande dåligt, mår inte lika illa, fick i mej lite mackor och nyss åt jag lite kakor, men jag fryser rätt tejält mellan åt och har jätte ont i magen.

Dagens förebild

Min syster Sofia, 22 år och driver ett eget företag. Målmedveten och alltid positiv. Hon har lärt mej att trots mörka motgångar så finns det alltid ljusa punkter i sitt liv. Kort och gott: Efter regn kommer sol.

Jag

Ont

Jag är ännu sjukare idag, jag mår ännu mer illa och nu har jag jätte ont i magen! Jag mår lite bättre nu än jag gjorde tidigare idag, då frös jag så jag skakade, nu fryser jag inte längre så jag ska forsätta rensa i mitt rum, det är inte mycket kvar.


Trött

Tänk vad trött man kan bli av att städa, jag la mej på soffan för att göra en liten paus i städandet, plötsligt står mamma i mitt rum och frågar om jag sover! Tydligen somnade jag! Så nu är jag då trött, jag kommer somna gott efter att jag har stängt av datorn. Hoppas jag mår bättre imorn så att jag kan gå till skolan, jag hat varit lite piggare idag, vi får väl se.

God natt!

-------> MAMMAS BLOGG!!! <--------


Förhoppnings vis sover jag lika gott som Törnrosa.

Bokhylla

Snart är bokhyllan färdig, har bärt ut massa böcker till förrådet, så nu har jag massa plats i den och på min svarta byrå och så vill jag göra i ordning trappen ner till mitt rum, men först måste jag måla den vit, men jag kan ju fixa den lite så länge, den är ju så himla ful just nu!


Dagens förebild

Kira Plastinina, en rysk ,16 årig, framgångsrik och väl respekterad mode designer. Hon visar att ingenting är omöjligt. Behövs det sägas mer än så?



Typiskt!

Fortfarande sjuk, jag mår illa, fryser och har ont i kroppen. jag MÅSTE bli bättre tills imorn! Jag ska ju på synundersökning då, jag får inte missa den! Så fort mitt rum har blivit lite varmare ska jag fortsätta att rensa! Sen har jag skrivit upp en lista på andra saker som jag kan göra. Men nu ska jag lägga mej inder ett berg av filtar och gosa med mina gosedjur. Skriver lite mer om ett tag.


Hoppas på att bli frisk

Jag hoppas jag är frisk imorn, så jag kan gå till skolan, dels för att jag har ett möte, dels för att jag inte vill komma efter och dels för att Anna fyller 17 imorn! Grattis till henne! Men som jag mår just nu känns det hopplöst, jag har ont i hela kroppen, har ont i huvudet trots att jag har tagit huvudvärkstablett och jag fryser som en plockad kyckling! Och ändå har jag på mig nattlinne, kofta, täcke och en JÄTTE tjock filt, med golvvärme på och värmeljus i hela rummet. Så jag får hålla tummarna tills imorn, bara min väckarklocka ringer!


Här sitter jag ihopkrupen under mitt Barbie täcke ;D



God Natt allesammans!

------> MAMMAS BLOGG!!! <--------

Ännu en byrå färdig

Nu har jag rensat ännu en byrå haha, den blev nästan tom! Gosh vad mycket skräp jag hade samlat på mej, vem hade kunnat ana det?

Mattias åker bob efter skootern, snygg stil, det här var här om helgen, det är så kul att åka skooter, den friska luften, känslan av frihet.



-------> MAMMAS BLOGG!!! <--------

Mammsen har nu börjat skriva om lite olika slott här i Sverige, intressant! Hon har även lagt ut blider på misslyckade plastikoperationer på kändisar, blider på ABBA med fakta och en hel del liknande saker. Kolla in den!




Byrå

Ny har jag rensat en hel byrå, ska börja på den andra nu och sen den tredje och sen min bokhylla och sen min soffa och sist tar jag garderoben!

Tänk om hade en sån här snygg och välorganiserad garderob..





Dagens förebild

Jennifer Garner, en vacker och intelligent kvinna, men lysande karriär och sunda ideal, även en enastående mamma.



Sagt av Jennifer: "Beauty comes from a life well lived. If you've lived well, your smile lines are in the right places, and your frown lines aren't too bad, what more do you need?"


Askungen

Haha, jag känner mig som Askungen, jag springer runt och städar mitt rum i ett nattlinne.


Det är ju inte så här jag ser ut


Det är snarare så här haha



-----> MIN MAMMAS BLOGG! <------

Dumma väckarklocka!

Min väckarklocka ringde inte i morse! Jag skulle gå upp och kolla om jag mådde bättre idag, men så ringde den inte, så jag vaknade av att min mobil ringde, som jag av misstag hade glömt att stänga av, som tur var. För Evelina ringde och frågade vart jag var, jag fattade först ingenting, men sen så kollade jag på klockan och skrek rätt ut att klockan inte hade ringt, som "tur" var så mådde jag inte bättre idag..så jag missade ju inte bussen kan man ju säga.



Var det någon som såg på Top Model 11 igår? Var det rätt personer som åkte ut?

En av mina favorit bilder från igår

Natti Natti

Jaha, då är det väl dags att försöka få sej lite skönhetssömn, hoppas jag mår bättre imorn så att jag kan gå till skolan, men först måste jag ta ett glas mjölk!



God natt och sov så gott!

Smink

Nu har jag sorterat mitt smink, det var visst mer än jag trodde, konstigt med tanke på att jag sminkar mej rätt så sällan och när jag väl gör det blir det nästan bara samma produkter. Jag har väl fått allt smink från tidningar, och en del från min storasyster Fia, hon är väl som mamma, tycker att jag borde bli tjejigare och sminka mej och fixa håret. haha

Ta och gå in på min mammas blogg, hon skriver om många intressanta saker och använder sig av många roliga bilder, hennes blogg är allt för underskattad. För att komma till hennes blogg så gå till mina länkar eller klicka här

Gå in på min systers salongs hemsida, hon och hennes partner kan göra underverk med ditt utseende klicka här



I morgon blir det nog skola igen, jag vill så gärna dit, träffa alla kompisar.

Tack för att ni läser min blogg <3

Cut Cut Cut

På fredag nästa vecka ska jag till frisören, något tips om vad jag ska göra med moppen på mitt huvud?


I want I want I want

Det är så mycket jag vill ha! Om jag bara hade tillräckligt med pengar..!

- En ny almanacka
- Photoshop
- USB minne
- Kamera stativ
- Ett till objektiv till kameran
- Hörlurar från Scullcandy
- Ipod
- Nya kläder och skor
- Nokia N96
- m.m.

Jag antar att det är väl bara att börja spara.. suck!

Men idag har jag iallafall börjat rensa mitt rum, så då vet jag att jag får plats med nya saker mahahah!


Dagens förebild

Tyra Banks, en stark och intelligent kvinna med sunda ideal.



Sagt av Tyra: "take responsibility for yourself because no one's going to take responsibility for you"

GAAH!



Huvudvärken
släppte aldrig riktigt så dammsugningen uteblev.

I stället har jag kollat runt lite på olika bloggar, det är ganska så intressant. Det finns så många olika sorter! Ni borde också göra det, det är kul.

Hmm..jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag har ju inte gjort något särskilt idag. Visst, det finns massa saker jag skulle vilja få ur mej, men det är något jag inte vill att alla ska veta, det är liksom bara något jag vill få ur mej på ett papper som bara är menat för mej, om ni förstår hur jag menar.

JAG HATAR ATT VARA SJUK!



Det är så tråkigt att vara sjuk! Blir så trött och hängig, orkar inte göra någonting! Det var så skönt igår när jag trodde att jag var frisk och jag var ute, jag har sån lust att gå ut och gå på en lång promenad med kameran. Sist jag gjorde det var i somras.

Jag har i alla fall tagit Alvedon nu, så om huvudvärken släpper tänkte jag dammsuga mitt rum och försöka sortera bort lite grejer. Det var ett tag sen jag sorterade nu, kan nog behövas.

Ännu en helg

Ännu en helg har gått förbi, alldeles för snabbt om du frågar mej! Men det är även ganska skönt att få gå upp lite tidigare på mornarna och känna att man få saker gjort.

Imorn har jag med tredje lektion i bild, tre timmar som vanligt. det är faktiskt kul, det blir nästan lite tjatigt när man håller på så länge och med nästan en och samma grej. men man får lära sig mycket. Förra gången höll vi på med perspektiv när man ritar, det blev en massa linjer ÖVERALLT! Så den natten drömde jag faktiskt om linjer och linjaler hehe.

En film jag varmt kan rekomendera är "Nancy Drew". Nancy Drew är även en bokserie, den heter Kitty på Svenska. Ni vet tjejen som snokar omkring och löser näst intill omöjliga fall. Iallafall, filmen, den är nästan lite löjlig och barnslig, men den är charmig och man kan inte låta bli att ryckas med och försöka lösa fallet om en Hollywood stjärna som hittas död i sin pool på en fest hon har efter att hon varit försvunnen i fem månader. Och självklart har Nancy egna problem med kompisar och så. Jag tycker att det är en bra film, en typisk familjefilm skulle jag säga. I rollen som Nancy Drew har vi Emma Roberts, en sjuttonårig väldigt talangfull skådespelerska som även är brorsdotter till den aning mer kända Julia Roberts.

 










Nördvarning

Haha, ja det är då nördvarning på mej! Jag sitter här och installerar SIMS på min nya fina dator!

Min dag har varit överraskande nog väldigt lyckad, jag har hunnit med saker jag har velat göra i flera veckor. För det första så vaknade jag för en gångs skull på förmiddagen, som jag har tänkt göra varje helg nu, men tyvärr inte blivit av. Och sen så åkte jag till Mari och Ängla en sväng, min förra styvmamma och hennes hund, och hälsade på. Det var allt för längesen! Jag har det alltid lika trevligt och man blir alltid väl bemött i hallen, haha. Mari är så lätt att prata med så tiden bara rinner iväg! Sen åkte jag hem till Lina, Marko, Nellie och Molly en sväng. Nellie ville förstås upp på sitt rum och leka, hon är fyra år. Molly höll på och försöka gå lite, det såg så gulligt ut! hon fyller ju ett år nu i Februari, jag vet att jag kommer låte gammal nu, men vad tiden går fort!

Sen åkte jag hem och så kom jag på att jag skulle installera SIMS så jag gick hem till Evelina och lånade några spel, passade samtidigt på att lämna av hennes aningen försenade julklapp. Men det är väl som man säger, bättre sent än aldrig.

Mattias har varit i Ludvika idag och spelat Handboll. Han har varit där hela dagen, från 10.00 - 18.00, han kommer då somna gott! Och för er som undrar så är han och jag sams nu.

Jag skulle vilja ha lite tips om vad jag ska skriva? Jag tycker att det redan finns allt för många modebloggar, så det vill jag inte skriva så mycket om, ett inlägg då och då bara. Jag vet liksom inte vad jag ska skriva om, det är ju inte så kul att få veta allt om mitt liv heeeeeela tiden! Säg gärna till om ni vet något ni vill läsa om!


Ängla


Hur svårt kan det vara?

Varför ska det vara så svårt att respektera andras privatliv? Här sitter jag på min säng, ensam för en gång skull, i mitt rum och njuter av lugnet och ensamheten, då är ju förstås allt för bra för att vara sant. Så vad händer? Jo, Mattias kommer och börjar förolämpa mej och kasta glåpord, och då ber jag honom lungt att gå. Så han går till trappen och sätter sej där. Ännu en gång ber jag honom lungt att gå, och då kör han med det där att "det här är inte ditt rum, jag är inte i ditt rum" och då tänder jag till rejält! Jag är så less på att kör med det där, och han gör det alltid när jag har en dålig dag eller bara en dålig timme. Så jag börjar ju skrika eftersom jag tappar all kontroll om min ilska, och då sätter han sej bara högre upp i trappen, och för att han ska gå bort därifrån krävs det att jag nästan slänger i från mej datorn och rusar upp efter honom, ja då går det att flytta på sej! Så går man ner och tror att nu får man vara i fred.. vad gör han då om inte ställer sej vid dörröppningen vid trappavsatsen..! Jag börjar skrika på honom igen att gå, men det är ju inte mitt rum säger han. Så det är bara att kasta ifrån sej datorn, rusa upp och smälla igen dörren. Sen gick han väl och grina någonstans för att han blev så rädd, och så sitter han väl där och muttrar att jag är så jävla elak. Stackars liten då!

Och hans förklaring till varför han torterade mej var för att han hade tråkigt och ville sitta någonstans! HALLÅ! Jag skryter inte, men vi bor i ett ganska rejält hus, han hade kunnat satt sej vart som helst! Det är inte precis som om det var upptaget överrallt! Mamma var på övervåningen, Hasse nere och jag i källaren, mitt i mellan allt det där finns det plats för honom också! Gaah! Hur svårt kan det vara att fatta när man säger gå?



DRYGSKALLE!!!!

Gosh

Vad patetisk jag känner mej. Här om dagen kollade jag på filmen Juno, och killen som spelade Mark, framtida adoptiv pappan, han..han var så lik min pappa att jag började stor böla, och idag började jag kolla på filmen Hancock, och tror du inte inte att samma kille har den nästa största rollen, killen var ju praktiskt taget med i varje scen, så jag satt ju och grinade som en liten unge genom den filmen också.. Han hade samma sorts raka tänder med en liten charmig glugg mellan framtänderna, karaktärisk näsa, glimten i ögonen, rynkor i pannan, tjockt, brunt korklippt hår och en sammetslen röst som känns lugnande och trygg, som om allt är okej. Och inte blev det bättre av att Hancock var ett jävla svin i början och drack mer än en elefant gör dagligen, och under nästan hela filmen fick man se honom på AA möten, kändes så jävla ruttet. Och han hade varit med i en olycka som fått honom att glömma sitt tidigare liv och sin familj, hmm... känns som om jag har varit med om det där tidigare.

Men varför sitta här och klaga när det finns dom har det så mycket värre?


Iallafall så är jag i den här perioden då jag vill se många nya filmer, så om ni har nått tips så kan ni väl klicka lite på tangenterna så att jag kan få veta.


How did it all go so wrong?


Sick and tired

Ja, det är precis vad jag är, sjuk, trött och allmänt less på praktiskt taget allt. Det nya året inleddes med ilska och besvikelse, så det började ju inte riktigt som jag trodde att det skulle göra, men nu är det som det är och jag får försöka leva vidare, hoppas bara att det man brukar säga inte är sant "så som du tillbringar din nyårsafton så blir ditt år".

Iallafall, skolan har ju börjat igen och det är riktigt roligt att få träffa alla igen, vissa skulle man ju helst slippa, ganska rejält, men jag behöver ju inte vara i närheten av dom. Det har förresten börjat en ny tjej i våran klass idag, hon heter Lovisa, vet inte riktigt hur hon kom in med tanke på att klassen redan är full. Så nu är vi 33 stycken i klassen varav 6 killar, kunde ju fått vara lite mer balanserat, men jaja.

Sofia, Johan och Martin var här i krokarna på jullovet så jag och Mattias var med dom hos pappa under den helgen, man kan ju säga att den vistelsen kunde ha blivit en aning bättre, men nu blev den som den blev, synd med tanke på att jag och Mattias sällan träffar ena halvan av duon som gav oss livets gåva, konstigt med tanke på att han bor 13 minuter härifrån, men jag är faktiskt trött på att alltid få ta kontakt med honom. Iallafall, vi hälsade på farmor en sväng och övverraskande nog hade hon julklappar till mej och Mattias.. Fia gjorde lite pedikyr på mej, farmor och våran kusin Emma som jag inte har träffat på år och dar, och hon och hennes pojkvänn ska få tillökning i början av mars.

Imorgon ska jag till Falun på min övervikts grupp, om jag är frisk vill säga. Och jag kan med glädje meddela att jag har minskat med 3 cm lite här och var sedan november ungefär, trevligt, mycket trevligt. Mina kläder passar bättre, men jag måste ju samtidigt berätta att många kläder främst byxor börjar glida ner en aning, så det blir att dra åt snörningen/skärpet lite tightare.

På jullovet var jag på filmen Twilight med Evelina, Frida, Anna och Anna. Den var  så äckligt underbart bra att jag satt och vred och vände mej i stolen som en liten unge med eldmyror i brallorna. Som tur var hade jag köpt de tre böckerna som kommit ut på svenska samma dag så när jag kom hem började jag ju genast att lusläsa och finkamma böckerna, det tog cirkus en vecka med tanke på att jag inte kunde läsa 24/7. Och nu kan jag inte vänta till mars när den fjärde boken kommer ut på svenska. Och självklart har jag ju laddat ner filmen och sett den ett ex antal gånger, har tappat räkningen lite smått sådär.

På jullovet har även jag och Evelina burnat skooter uppe på berget på lite skooterleder, det var skoj men det var lite kyligt den där ena dagen när det var -13 celsius. Men vi hade kul som bara den och vi stötte på en snygg skidåkare, som vi totalt skämde ut oss för. Men vi kände inte igen honom, tur var väl det. Har även åkt skooter ute på isen med min så kallade familj, jag bor iallafall under samma tak som dem, min "mamma" påstår ju att hon hittade mej i skogen och man vet ju aldrig nu för tiden haha.

Den... 29 januari tror jag att det är, då ska jag på övningskörnings kurs med mina foeks, trevligt, eftersom jag i största hemlighet nästan har spruckit av längtan inför det, mahahah. Så på fredag ska jag på syntest, för att kolla först mina linser och för övningskörningen.

Men nu ska jag bege mej vidare till badrummet för att göra i ordning mej för min skönhets sömn hehe. God natt!



You know the one thing you're fighting to hold, Will be the one thing you've got to let go - MuteMath - Spotlight

bloglovin RSS 2.0